Oldalak

2016. június 29., szerda

000



Már lassan számos évtizede egy történet kering,miszerint Sussex királyságában az öreg tölgy koronája alatt esténkét egy angyal figyeli az embereket. A régmúlt emberei azt pletykálják hogy ennek az angyalnak ereje van,de hogy milyen az semelyik ember nem tudta megmondani. Sokan bolondnak hitték őket, a királyok udvari bolondjuknak fogadták őket, hogy szórakoztassák őket egy-egy nagyobb lakoma közben.

Így szállt az ige apáról fiúra, udvarról udvarra. Sokan megpróbálták meglesni ezt az angyalt, hírek terjedtek miszerint nem egy ember látta ahogy a fán ülve a holdat lesi, de nem szól, és nem néz az emberekre. Egy napon a király hatalmas jutalmat ajánlott fel annak ki megszerzi az angyal szárnyának egyetlen tollát. Rengetegen jelentkeztek az udvarból de még más kontinensekről is. Éjt nappallá téve figyelték a hatalmas tölgyet. Sokan próbálták becsapni a király, ám azoknak fejét vetette. Egy ikerpár érkezett a díszes előtérbe pontban éjfélkor, és egy fénylő tollat tartottak a kezükben. A király ezután be is tartotta az ígéretét, bőségesen megjutalmazta az ikerpárt.

A király másnap maga ment a tölgy alá, ám az angyal nem ült ott. Rengetegen várták a fa koronája alatt hónapokon sőt éveken keresztül, de azóta egyszer sem bukkant elő.

Sokak mesélték még a történetet, de csak titokban, mert mióta az angyal nem ül a tölgy hatalmas koronáján a király megtiltotta hogy bárki is beszéljen róla,aki mégis így tenne annak fejét véteti. Évekkel később a király fia is tudomást szerzett az angyalról, egy idősebb szolgáló nő mesélt róla neki az egyik napon.




Szia!:) Örülök hogy benéztél,és annak meg különösen hogy vetted a "fáradságot" és elolvastad!:D
A történet fantasy jellegű,és mint már biztos rájöttél az utolsó sorral értünk el a jelenbe
az első rész a szolgáló és a király fiának párbeszédével fog kezdődni.
Remélem addig is velem tartotok!:)
További jó olvasást
Boo

6 megjegyzés:

  1. Ez jól hangzik:) Imádom az király kori történeteket!:D És amugy a design is jól nézki..egyszerű de kurva jó:)
    Kérlek folytasd:D Nagyon tetszik az írás stílusod:)

    VálaszTörlés
  2. Végre egy kis fejlődés... Nem írásban, nehogy megsértődj, csak emlékszem sokszor pampogtam neked a sorkizárt írásról, végre sikerült téged rá vennem. De még a blogon való komzásra nem. De nem adom fel.
    A blogról. Megijedtem, hogy Rómeó és Júlia története lesz, már készültem volna a szemforgatásra, de hál Istennek egy teljesen más sztorit találtál ki, ami érdekesebb, mint az eddigiek. Csak kerlek ne siesd el. Nagy szokásod elsietni az írást, a történéseket, inkább húzd meg egy kicsit, de siesd el kélek, ne kelljen ismét a levegőbee beszélnem.
    Oh, miért is hittem, hogy R&J? Ha jól tudom az a kép a R&J-át illusztrálja. Mindegy. Mindenesetre bizalmat szavazom neked, remélem nem hiába. ☺
    Sok sikert a továbbiakban.
    Ha van valami helyesírási hiba ne haragudj, telóról voltam, nincs netem, így feliratkozni is csak később tudok
    ..
    xxLau

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassznak ígérkezik!
    Örülök,hogy létrehoztad ezt a blogot én biztos maradok!-))
    Puszi Szuzi

    VálaszTörlés
  4. Hozzad a kövit lééégyszííí.Már most tetszik.Ponz egy ilyen fajta történetet kerestemm és vuálá itt van vagyis siess vele .

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon jól hangzik a történet. Az ilyesfajta sztorikat is szeretem olvasni. Első el aut hittem hogy rögtön a közepébe ugrasz hogy mán is szerelem jön, de kellemes csalódás lett hogy nem szerelemmel kezdődött.
    Puszi Zsozso

    VálaszTörlés
  6. Wow.
    Hát ez nem semmi.
    Tetszik az alap kigondolás, hogy ne tetszene, hisz érdekesnek ígérkezik és ötletes is.
    Szintén az is megtetszett, már a prológusban, hogy nem árultál el mindent, még a szereplőket se, s nem kezdted el az angyalt jellemezni, így nem jöhettünk rá.
    Imádom az ilyen titokzatos prológusokat :D
    De most már kíváncsivá tettél, és várom a szerep osztásokat :D.
    Na meg azt, hogy milyen topsba tervezed a történetett. :3
    Nagyon várom az első részt 💙

    VálaszTörlés